Kalender

Använd Kalender för att planera ditt tidsschema. Om du har loggat in på och synkroniserat enheten med ett eller flera onlinekonton som innehåller kalendrar, till exempel ditt Google-konto, visas kalenderhändelser från dessa konton i kalenderappen. Du kan välja vilka kalendrar du vill integrera i den kombinerade kalendervyn.

När tiden för ett möte närmar sig spelas ett aviseringsljud upp på din enhet för att påminna dig. Då visas även Ikon för kalenderavisering i statusfältet.

Översikt över kalendern

Översikt över kalendern

1

Visa inställningar, välj en typ av vy och kalendrarna som du vill visa

2

Visa en översikt över innevarande månad

3

Återgå till aktuellt datum

4

Åtkomst till andra alternativ

5

Rulla upp eller ned för att bläddra i kalendern

6

Lägg till en kalenderhändelse

Lär dig mer om Kalender

• Tryck på Ikon för alternativ när Kalender är öppet, och tryck sedan på Hjälp och feedback.