Blockera ett nummer

Du kan blockera vissa nummer från att ringa dig eller skicka meddelanden till dig. Välj bland lagrade nummer eller ange ett nummer själv.

Blockera ett lagrat telefonnummer

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
    2. Tryck på och håll ned det nummer du vill blockera.
    3. Tryck på Blockera nummer och sedan på BLOCKERA. Samtal och meddelanden från numret blockeras.

Blockera ett nummer genom att skriva numret

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
    2. Tryck på Menyikon > Inställningar > Samtalsblockering > Lägg till ett telefonnummer.
    3. Ange det telefonnummer du vill blockera och tryck sedan på BLOCKERA. Samtal och meddelanden från numret blockeras.

Sluta blockera ett nummer

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
    2. Tryck på Menyikon > Inställningar > Samtalsblockering.
    3. Tryck på Ikon för att avsluta bredvid det telefonnummer du vill sluta blockera och tryck sedan på HÄV BLOCKERINGEN. Samtal och meddelanden från numret blockeras inte längre.