Klocka

Du kan ställa in ett eller flera alarm och använda valfri ljudfil som sparats på enheten som alarmsignal. Alarmet låter inte om enheten är avstängd.

Alarmtidsformatet som visas är samma som det format du väljer för dina allmänna tidsinställningar, exempelvis 12 eller 24 timmar.

Översikt över klockan

Översikt över alarm

1

Öppna fliken Alarm

2

Öppna fliken Världstid

3

Öppna fliken Tidtagarur

4

Öppna fliken Timer

5

Visa alternativ för den aktuella fliken

6

Öppna inställningarna för datum och tid

7

Redigera ett befintligt alarm

8

Slå på eller stänga av ett alarm

9

Lägga till ett nytt alarm

Ställa in ett nytt alarm

1. Tryck på Klocka.
    2. Tryck på Ikon för att lägga till objekt.
    3. Välj önskat värde.
    4. Tryck på OK.

Tryck på Ikon för fler alternativ för att visa FLER INSTÄLLNINGAR .

Använda snooze för ett alarm när det ljuder

• Tryck på SNOOZE.

Stänga av alarmet när det låter

• Använd skjutreglaget för att stänga av alarmet eller tryck på Stäng om skärmen är aktiv.

Du kan stänga av ett alarm som är inställt på snooze genom att dra ned statusfältet för att öppna aviseringspanelen och sedan trycka på Stäng .

Redigera ett befintligt alarm

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Tryck på Ändra tid, välj önskade värden och tryck sedan på OK.
    3. Tryck på FLER INSTÄLLNINGAR om du vill anpassa alarmet.
    4. Tryck på Spara.

Slå på eller stänga av ett alarm

• Om du vill slå på eller stänga av ett alarm trycker du på ett befintligt alarm.

Vilket alarm som används indikeras med Ikon för alarm på.

Ta bort ett alarm

• Tryck på Klocka, håll fingret på det alarm du vill ta bort och tryck sedan på Ikon för att ta bort.

Ställa in ljudet för ett alarm

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Tryck på FLER INSTÄLLNINGAR > Alarmljud och välj ett alternativ eller tryck på Ikon för att skapa kontakt och välj en musikfil.
    3. Tryck på KLAR och sedan på Spara.

Ställa in att alarmvolymen ska öka

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Tryck på FLER INSTÄLLNINGAR och sedan på skjutreglaget för Volymökning.
    3. Tryck på Spara.

Ställa in ett återkommande alarm

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Markera kryssrutan Upprepa.
    3. Markera önskade dagar.

Välja alarmtyp för ett alarm

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Tryck på FLER INSTÄLLNINGAR > Larmtyp och välj ett alternativ.
    3. Tryck på Spara.

Ställa in sidoknapparnas beteende

1. Tryck på Klocka och sedan på Ikon för fler alternativ för det alarm du vill ändra.
    2. Tryck på FLER INSTÄLLNINGAR och sedan på Sidoknappsfunktion.
    3. Välj önskat beteende för sidoknapparna.
    4. Tryck på Spara.