Genvägar och mappar

Använd genvägar och mappar för att hantera program och hålla ordning på startskärmen.

Genvägar och mappar – översikt

Genväg och mappar

1 Öppna ett program med hjälp av en genväg
    2 Öppna en mapp som innehåller program

Lägga till en appgenväg på startskärmen

1. Rör vid och håll kvar fingret på ett tomt område på din Startskärm tills enheten vibrerar.
    2. Tryck på Widgetar > Genvägar i anpassningsmenyn.
    3. Bläddra igenom listan och välj en app. Den valda appen läggs till på Startskärm.

Flytta ett objekt på startskärmen

• Rör vid och håll kvar objektet tills enheten vibrerar, dra sedan objektet till den nya platsen.

Ta bort ett objekt från startskärmen

• Rör vid och håll kvar fingret på ett objekt tills enheten vibrerar och dra det sedan till Ta bort från startskärmen längst upp på skärmen.

Skapa en mapp på startskärmen

• Rör vid och håll kvar på en appikon eller genväg tills enheten vibrerar; dra och släpp den sedan ovanpå en annan appikon eller genväg.

Lägga till objekt i en mapp på startskärmen

• Rör vid och håll kvar ett objekt tills enheten vibrerar, dra sedan objektet till mappen.

Ändra namn på en mapp på startskärmen

1. Tryck på mappen för att öppna den.
    2. Tryck på mappens namnlist för att visa fältet Mappnamn.
    3. Ange det nya mappnamnet och tryck på KLAR.