Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till någon annan, t.ex. till ett annat telefonnummer eller en annan enhet.

Om du använder en enhet med dubbla SIM-kort kan du även vidarekoppla samtal som kommer in på SIM-kort 1 till SIM-kort 2 när SIM-kort 1 inte går att nå, och vice versa. Den här funktionen kallas Dubbel-SIM-nåbarhet. Den måste aktiveras manuellt.

Vidarekoppla samtal

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
    2. Tryck på Menyikon > Inställningar.
    3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer du ett av dem. Om du har ett SIM-kort trycker du på Samtal.
    4. Tryck på Vidarekoppling > Röst och välj ett alternativ.
    5. Ange det nummer som du vill vidarekoppla samtal till och tryck sedan på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Tryck på Ikon för Uppringare.
    2. Tryck på Menyikon > Inställningar.
    3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer du ett av dem. Om du har ett SIM-kort trycker du på Samtal.
    4. Tryck på Vidarekoppling > Röst.
    5. Välj ett alternativ och tryck sedan på Inaktivera.

Aktivera funktionen för åtkomst till dubbla SIM-kort

Den här funktionen gäller endast enheter med dubbla SIM-kort.

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Dubbelt SIM-kort > Nåbarhet med dubbla SIM.
    2. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget.
    3. Tryck på FORTSÄTT och slutför proceduren genom att följa instruktionerna på skärmen.

Om Nåbarhet med dubbla SIM -funktionen inte fungerar när du har aktiverat den kontrollerar du att rätt telefonnummer har angetts för respektive SIM-kort. I vissa fall identifieras numren automatiskt vid konfigurationen. Annars ombeds du att ange dem manuellt.