Montering – dubbla SIM-kort

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort. Enheter med dubbla SIM-kort har stöd för ett eller två nano-SIM-kort och ett minneskort.

Enheter med dubbla SIM-kort är inte tillgängliga på alla marknader eller från alla operatörer.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet/korten eller minneskortet från enheten.

Sätta i nano-SIM-korten och minneskortet

Sätta i SIM- och minneskort

Skär inte i SIM-korten, till exempel med en kniv eller sax, eftersom enheten kan skadas.

1. Dra ut SIM-korthållaren med hjälp av en nagel.
    2. Placera det primära SIM-kortet (SIM 1) i korrekt riktning på plats (1) som visas på bilden.
    3. Placera det andra SIM-kortet (SIM 2) i korrekt riktning på plats (2) som visas på bilden.
    4. Sätt minneskortet i korrekt riktning på dess plats i hållaren som visas på bilden.
    5. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.