Starta enheten för första gången

Vi rekommenderar att du laddar batteriet i minst 30 minuter innan du startar enheten för första gången. Du kan fortfarande använda enheten medan den laddas, se Ladda enheten.

Första gången du startar enheten öppnas en installationsguide som hjälper dig att konfigurera de grundläggande inställningarna, anpassa enheten och logga in på vissa konton, till exempel ditt Google™-konto.

När du köper enheten är ett enkelt skärmlås med gesten "svep" redan inställt. Det betyder att du måste svepa vänster eller uppåt på skärmen för att låsa upp den. Du kan ändra säkerhetsinställningarna senare och lägga till andra typer av skärmlås.

Starta enheten

Se till att använda en USB Type-C-kabel (medföljer) vid laddning. Vi rekommenderar att batteriet laddas i minst 30 minuter innan du använder enheten för första gången.

1. Tryck på strömknappen Ikon för ström av/på och håll ned den tills enheten vibrerar.
  2. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan på Ikon för textinmatning.
  3. Vänta en stund medan enheten startar.

PIN-koden för SIM-kortet tillhandahålls först av din nätoperatör, men du kan ändra den senare från menyn Inställningar.

Stänga av enheten

1. Håll strömbrytaren Ikon för ström av/på intryckt tills alternativmenyn öppnas.
  2. Tryck till på Stäng av på alternativmenyn.

Det kan ta en stund innan enheten stängs av.