Skärminställningar

Du kan ändra skärmens ljusstyrka, kvalitet, visningsstorlek och beteende. Du kan till exempel att välja större teckenstorlek eller visningsstorlek så att det blir lättare att läsa på skärmen eller ändra ikonerna som visas i statusfältet.

Om du vill ändra bakgrund och tema kan du läsa mer i Bakgrund och teman. Om du vill ändra hur länge skärmen ska vara påslagen innan den stängs av kan du läsa mer i Slå på eller stänga av skärmen.

Ändra en skärminställning

1. Tryck på Inställningar > Skärm.
  2. Tryck på den inställning du vill ändra.
  3. Justera den med skjutreglage, kryssrutor eller ytterligare menyer.

Ljusstyrka

Justera ljusstyrkenivån med skjutreglaget. Du kan även aktivera Anpassad ljusstyrka om du vill att ljusstyrkan ska optimeras automatiskt efter ljuset i omgivningen.

Vitbalans

Använd skjutreglagen för att justera skärmens vitbalans. Om du vill återgå till standardinställningen trycker du på Menyikon.

Bildförbättring

Förbättra kvaliteten på foton och videor när du tittar på dem i enheten. Du kan till exempel använda superintensivläget om du vill ha mer livfulla färger på skärmen.

Skärmrotation

Du kan ställa in att skärmen ska roteras automatiskt när enheten vänds eller att den ska förbli i stående vy.

Skärmsläckare

Konfigurera en skärmsläckare som automatiskt visar färger, foton eller bildspel när enheten står i en docka eller laddas och skärmen är inaktiv. Om det är flera användare som använder en enhet kan varje användare ha egna skärmsläckarinställningar.