Meddelandeinställningar

Du kan ändra meddelandeinställningarna och välja om du vill aktivera leveransrapporter.

Ändra aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar > Appinformation.
  2. Tryck på Meddelanden > Appaviseringar > Meddelanden > Ljud.
  3. Välj ett alternativ eller tryck på Ikon för att skapa kontakt och välj en musikfil som är sparad i enheten.
  4. Bekräfta genom att trycka på KLAR.

Du kan ändra prioritetsnivån för att ta emot aviseringar om meddelanden. Om prioritetsnivån är inställd på låg eller medelhög avges inget aviseringsljud. Om du vill ändra prioritetsnivån trycker du på Relevans och väljer ett alternativ.

Aktivera eller inaktivera leveransrapporter för utgående meddelanden

1. Tryck på Ikon för Meddelanden.
  2. Tryck på Menyikon och sedan på Inställningar.
  3. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget Leveransrapport.

När leveransrapportfunktionen är på visas en bock för de meddelanden som har levererats.