Hämta program från andra källor

När enheten har ställts in att tillåta hämtningar från andra källor än Google Play kan du hämta program direkt från andra webbplatser genom att följa relevanta hämtningsinstruktioner.

Enheten kan skadas om du installerar program av okänt eller osäkert ursprung. Hämta endast program från tillförlitliga källor. Kontakta programleverantören om du har frågor eller problem.

Om du använder en enhet med flera användare kan endast ägaren, d.v.s. den primära användaren, tillåta hämtningar från andra källor än Google Play. Ändringarna som görs av ägaren påverkar samtliga andra användare.

Aktivera eller inaktivera hämtning av program från andra källor

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar.
  2. Tryck på Avancerat > Särskild appåtkomst > Installera okända appar.
  3. Välj den källa du vill tillåta att appar installeras från och aktivera eller inaktivera sedan genom att trycka på skjutreglaget Tillåt från den här källan.