Automatisk ifyllning

Med Autofyll kan du fylla i formulär snabbare. När en Tjänst för automatisk ifyllning aktiveras sparas information som till exempel namn, telefonnummer, adresser, kreditkortsuppgifter med mera så att den kan användas igen. Automatisk ifyllning med Google är aktiverat som standard, men du kan inaktivera det eller byta till en annan app om du vill.

Välja en app för automatisk ifyllning

1. Tryck på Inställningar > System > Språk och inmatning.
  2. Tryck på Avancerat > Tjänst för automatisk ifyllning.
  3. Välj ett alternativ eller tryck på Ikon för att lägga till om du vill hämta en annan Tjänst för automatisk ifyllning .