Volyminställningar

Du kan ändra volymen på ringsignalen för inkommande samtal och aviseringar, samt för musik- och videouppspelning.

Anpassa ringsignalsvolymen med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Anpassa uppspelningsvolymen för media med volymknappen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen samtidigt som du lyssnar på musik eller tittar på film, även när skärmen är låst.

Aktivera vibrationsläget

• Tryck volymknappen nedåt tills visas.

Justera volymnivåerna

1. Tryck på Inställningar > Ljud.
  2. Dra volymreglagen till önskade lägen.

Du kan också trycka uppåt eller nedåt på volymknappen och sedan trycka på Ikon för musikequalizer för att separat justera volymnivåerna för ringsignal, medieuppspelning och alarm.

Ställa in så att enheten vibrerar vid inkommande samtal

1. Tryck på Inställningar > Ljud.
  2. Aktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget Vibrera också vid samtal.

Välja en ringsignal

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Telefonens ringsignal.
  2. Välj ett alternativ från listan eller tryck på och välj en musikfil som är sparad i enheten.
  3. Bekräfta genom att trycka på KLAR.

Välja aviseringsljud

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Aviseringsljud.
  2. Välj ett alternativ från listan eller tryck på och välj en musikfil som är sparad i enheten.
  3. Bekräfta genom att trycka på KLAR.

Vissa program har sina egna specifika aviseringsljud, vilka kan markeras från programinställningarna.

Aktivera pektoner

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Avancerat.
  2. Aktivera eller inaktivera olika pektoner genom att trycka på skjutreglagen.

Aktivera eller inaktivera haptisk återkoppling

1. Tryck på Inställningar > Ljud > Avancerat.
  2. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget Vibrera vid tryck.