Konfigurera e-post

Använd e-postprogrammet i enheten för att skicka och ta emot e-postmeddelanden via dina e-postkonton. Du kan ha ett eller flera e-postkonton samtidigt, bland annat företagskonton med Microsoft Exchange ActiveSync.

Konfigurera ett e-postkonto

1. Tryck på .
  2. Slutför konfigurationen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Med vissa e-posttjänster kan du behöva kontakta din e-posttjänsteleverantör för information om specifika inställningar för e-postkontot.

Lägga till ytterligare ett e-postkonto

1. Tryck på .
  2. Tryck på och sedan på Inställningar > Lägg till konto.
  3. Följ anvisningarna på skärmen. Om det inte går att hämta inställningarna för e-postkontot automatiskt kan du slutföra konfigurationen manuellt.
  4. Tryck på NÄSTA när du är klar.