Välja ett SIM-kort för datatrafik

Den här funktionen gäller endast enheter med dubbla SIM-kort.

Om du använder en enhet med dubbla SIM-kort kan du när som helst välja vilket SIM-kort som ska hantera data. Du kan göra detta när du konfigurerar enheten för första gången, eller ändra det senare på menyn Inställningar .

Ändra vilket SIM-kort som används för datatrafik

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Dubbelt SIM-kort > Mobildata.
  2. Välj det SIM-kort du vill använda för datatrafik.

Om du vill ha högre datahastigheter väljer du det SIM-kort som stöder det snabbaste mobila nätverket, till exempel 3G.