Språkinställningar

Du kan välja ett standardspråk för enheten och ändra det igen vid ett senare tillfälle. Du kan också ändra skrivspråket för textinmatning.

Byta språk

1. Tryck på Inställningar > System > Språk och inmatning > Språk.
  2. Om du vill byta språk drar du önskat språk och släpper det överst i listan. Om önskat språk saknas i listan trycker du på för att lägga till det.

Om du väljer fel språk och inte kan läsa menytexterna trycker du på > . Markera sedan texten bredvid och markera den första posten i menyn som öppnas. Du kan sedan välja det språk du vill ha.