Navigera i program

Du kan navigera mellan program med hjälp av navigeringsknapparna och fönstret med de senast använda programmen, där du enkelt kan växla mellan alla nyligen använda program. Navigeringsknapparna är bakåtknappen, startsideknappen och knappen Senaste apparna. Du kan även ha två appar öppna på skärmen samtidigt genom att använda skärmdelningsläget, förutsatt att apparna har stöd för flera fönster. Vissa program stängs när du trycker på startsideknappen för att avsluta, medan andra program kan fortsätta att köras i bakgrunden eller pausas. Om ett program pausas eller körs i bakgrunden kan du fortsätta där du slutade nästa gång du öppnar programmet.

Navigera i program – översikt

Navigera i program

1 Rensa alla – stäng alla nyligen använda appar
2 Fönster för senast använda appar – öppna en nyligen använd app
3 Knappen Senaste apparna – öppna fönstret över de senast använda apparna och fältet med favoriter
4 Startknappen – avsluta en app och gå tillbaka till startskärmen
5 Bakåtknapp – gå tillbaka till föregående skärm i en app eller stäng appen

Öppna fönstret för nyligen använda program

• Tryck på .

Snabbt växla mellan nyligen använda appar

• Tryck snabbt två gånger på .

Stänga alla nyligen använda appar

• Tryck på och sedan på RENSA ALLA.

Öppna en meny i ett program

• Tryck på eller medan du använder programmet.

En meny är inte tillgänglig i alla program.

Skärmdelningsläge

I skärmdelningsläget kan du visa två appar på en gång, om du till exempel vill se din inkorg och en webbläsare samtidigt.

Delad skärm

1 App 1
2 Gräns för skärmdelning – dra om du vill ändra storlek på fönstren
3 App 2
4 Knapp för skärmdelning – välj en nyligen använd app
5 Startsideknapp – återgå till startskärmen
6 Bakåtknapp – gå tillbaka till föregående skärm i en app eller stäng appen

Alla appar har inte stöd för skärmdelningsläge.

Använda skärmdelningsläge

1. Se till att de två appar du vill använda i skärmdelningsläget är öppna och körs i bakgrunden.
  2. Öppna den app du vill använda i skärmdelningsläget och tryck sedan på och håll ned . Appen tilldelas den första delen av den delade skärmen.
  3. Välj den andra önskade appen i miniatyrlistan.
  4. Om du vill ändra storlek på fönstren i skärmdelningsläget drar du i skärmdelningsgränsen i mitten.
  5. Om du vill avsluta skärmdelningsläget trycker du på och håller ned medan skärmdelningsfönstren visas.