Lyssna på musik

Använd Musik för att lyssna på den musik och de ljudböcker du gillar bäst.

Översikt över musikspelaren

Översikt över musikspelaren

1 Minimera hela skärmspelaren
2 Sök bland alla låtar som är sparade på enheten
3 Visa uppspelningskön
4 Visa menyalternativ
5 Omslag (om tillgängligt)
6 Lägga till eller ta bort en låt som favorit
7 Förfluten tid för aktuell låt
8 Lägga till en låt i en spellista
9 Förloppsindikator – dra eller tryck längs linjen för att spola framåt eller bakåt
10 Längd på aktuell låt
11 Upprepa den aktuella låten eller alla låtar i uppspelningskön
12 Tryck för att gå till nästa låt. Håll nedtryck om du vill spola framåt i den aktuella låten
13 Spela upp eller pausa en låt
14 Tryck för att gå till den föregående låten. Rör vid knappen och håll kvar om du vill spola tillbaka den aktuella låten
15 Spela upp låtar i slumpmässig ordning

Startskärmen för musik

Startskärmen för musik

1 Öppna Musik-menyn genom att trycka på
2 Visa innehåll genom att bläddra uppåt eller nedåt
3 Tryck om du vill spela upp en låt i uppspelningskön
4 Spela alla sånger i slumpningsläget
5 Gå till musikspelarskärmen

Spela upp en låt med appen Musik

1. Tryck på .
  2. Tryck på .
  3. Välj en musikkategori.
  4. Tryck på en låt för att spela upp den.

Det går kanske inte att spela upp upphovsrättsskyddade låtar. Se till att du äger de nödvändiga rättigheterna till innehållet du vill använda.

Hitta låtrelaterad information online

• När en låt spelas upp i appen Musik trycker du på omslaget på musikspelarskärmen och sedan på Mer om detta.

Onlineresurser som rör låten kan innefatta videor på YouTube™, låttexter och information om artisten på Wikipedia.

Redigera musikinformation och hämta omslag

1. När en låt spelas upp i appen Musik trycker du på omslaget på musikspelarskärmen och sedan på Redigera musikinfo.
  2. Redigera informationen enligt önskemål.
  3. Tryck på och välj ett alternativ för att ställa in eller hämta omslag.
  4. Tryck på SPARA när du är klar.

Du kan även ställa in att omslag ska hämtas automatiskt på menyn Musik under Inställningar.

Justera ljudvolymen

• Tryck uppåt eller nedåt på volymknappen.

Minimera programmet Musik

• När en låt spelas upp trycker du på för att gå till Startskärm. Programmet Musik fortsätter att köras i bakgrunden.

Öppna programmet Musik när det används i bakgrunden

• Dra statusfältet nedåt och tryck på Musik-aviseringen medan en låt spelas upp i bakgrunden.
  • Du kan även trycka på .