Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till någon annan, t.ex. till ett annat telefonnummer eller en annan enhet.

Om du använder en enhet med dubbla SIM-kort kan du även vidarekoppla samtal som kommer in på SIM-kort 1 till SIM-kort 2 när SIM-kort 1 inte går att nå, och vice versa. Den här funktionen kallas Dubbel-SIM-nåbarhet. Den måste aktiveras manuellt.

Vidarekoppla samtal

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar.
  3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer du ett av dem. Om du har ett SIM-kort trycker du på Samtal.
  4. Tryck på Vidarekoppling > Röst och välj ett alternativ.
  5. Ange det nummer som du vill vidarekoppla samtal till och tryck sedan på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar.
  3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer du ett av dem. Om du har ett SIM-kort trycker du på Samtal.
  4. Tryck på Vidarekoppling > Röst.
  5. Välj ett alternativ och tryck sedan på Inaktivera.

Aktivera funktionen för åtkomst till dubbla SIM

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Dubbelt SIM-kort > Nåbarhet med dubbla SIM.
  2. Tryck på reglaget under Nåbarhet med dubbla SIM för att aktivera funktionen.
  3. Slutför åtgärden genom att följa instruktionerna på skärmen.

Om funktionen för åtkomst till dubbla SIM inte fungerar när du har aktiverat den bör du kontrollera att du angett rätt telefonnummer för respektive SIM-kort. I vissa fall identifieras numren automatiskt vid konfigurationen. Annars ombeds du att ange dem manuellt.