Hämta program från Google Play

Google Play är den officiella Google-butiken online för att hämta program, spel, musik, filmer och böcker. Där finns kostnadsfria program och program som du kan köpa. Innan du börjar hämta något från Google Play ska du se till att du har en fungerande Internetanslutning, helst via ‎Wi-Fi för att begränsa datatrafiksavgifter. Mer information finns i Uppdatera enheten.

Innan du kan använda Google Play behöver du ett Google-konto. Google Play kanske inte finns i alla länder eller områden.

Hämta en app från Google Play

1. Tryck på .
  2. Leta upp ett objekt du vill hämta genom att bläddra i kategorierna eller använda sökfunktionen.
  3. Tryck på objektet för att visa detaljinformationen. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

Vissa appar kanske behöver komma åt data, inställningar och olika funktioner på enheten för att fungera ordentligt. Installera endast och ge endast behörighet till program som du litar på.

Du kan visa vilka behörigheter som tilldelats ett hämtat program genom att trycka på programmet under Inställningar > Appar och aviseringar > Appinformation .