Färgkorrigering

Med inställningen Färgkorrigering justerar du hur färger ska visas på skärmen för användare som är färgblinda eller som har svårt att skilja mellan olika färger.

Aktivera eller inaktivera färgkorrigering

1. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet > Färgkorrigering.
  2. Aktivera eller inaktivera funktionen genom att trycka på skjutreglaget under Färgkorrigering.
  3. Tryck på Korrigeringsläge och välj sedan önskad färgkänslighet.

Färgkorrigering är för närvarande en experimentell funktion som kan påverka enhetens prestanda.