Säkerhetskopiera kontakter

Du kan säkerhetskopiera dina kontakter i internminnet, på ett minneskort eller på ett SIM-kort.

Exportera alla kontakter till ett minneskort

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar > Exportera > till SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
  3. Tryck på > SD-kort.
  4. Välj en målmapp och tryck sedan på SPARA.

Exportera kontakter till ett SIM-kort

När du exporterar kontakter till ett SIM-kort, kanske inte all information exporteras. Detta sker på grund av SIM-kortens minnesbegränsningar.

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar > Exportera.
  3. Om du har ett SIM-kort trycker du på Exportera till SIM-kort. Om du har dubbla SIM-kort väljer du vilket av dem du vill exportera till.
  4. Tryck på OK.
  5. Välj kontakter att exportera och tryck sedan på Exportera.
  6. Välj ett alternativ och tryck sedan på OK.

Exportera alla kontakter till internminnet

1. Tryck på .
  2. Tryck på > Inställningar > Exportera > till SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
  3. Tryck på > Visa internminne.
  4. Tryck på och sedan på enhetens modellnummer bredvid .
  5. Välj en målmapp eller tryck helt enkelt på SPARA.