Montering – enkelt SIM-kort

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort. Enheter med enkelt SIM-kort har endast plats för ett SIM-kort och ett minneskort.

Nano-SIM-kortet och minneskortet har separata kortplatser. Var noga med att inte blanda ihop korten.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet eller minneskortet från enheten.

Sätta i ett nano-SIM-kort och ett minneskort

Sätta i SIM- och minneskort

Skär inte i SIM-kortet – enheten kan skadas.

1. Dra ut nano-SIM- och minneskorthållaren.
  2. Sätt minneskortet åt rätt håll i minneskorthållaren enligt bilden.
  3. Sätt nano-SIM-kortet säkert i SIM-korthållaren enligt bilden.
  4. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.