Montering – dubbla SIM

Enheten är endast kompatibel med nano-SIM-kort. Enheter med dubbla SIM-kort har stöd för antingen två nano-SIM-kort eller ett nano-SIM-kort och ett minneskort.

Enheter med dubbla SIM-kort är inte tillgängliga på alla marknader eller från alla operatörer.

Information om hur du kontrollerar om din enhet har stöd för ett eller två SIM-kort finns i Hitta enhetens IMEI-nummer.

För att förhindra dataförlust behöver du stänga av enheten eller koppla från minneskortet innan du drar ut hållaren för att ta bort nano-SIM-kortet/korten eller minneskortet från enheten.

Sätta i ett eller två nano-SIM-kort

Sätta i två SIM-kort

Skär inte i SIM-korten – enheten kan skadas. Endast enheter med dubbla SIM-kort har stöd för samtidig användning av två SIM-kort.

1. Dra ut nano-SIM- och minneskorthållaren.
    2. Sätt huvudnano-SIM-kortet (SIM1) säkert i hållaren enligt bilden.
    3. Sätt det andra nano-SIM-kortet (SIM2) åt rätt håll i hållaren enligt bilden.
    4. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.

Sätta i ett nano-SIM-kort och ett minneskort

Sätta i SIM- och minneskort

Skär inte i SIM-kortet – enheten kan skadas.

1. Dra ut SIM- och minneskorthållaren.
    2. Sätt minneskortet åt rätt håll i minneskorthållaren enligt bilden.
    3. Sätt nano-SIM-kortet i SIM-korthållaren enligt bilden.
    4. Tryck försiktigt fast hållaren i kortplatsen.