Programskärmen

Programskärmen, som du öppnar från startskärmen, innehåller de program som är förinstallerade på enheten samt de program du har hämtat.

Programskärmen

Visa alla program på programskärmen

1. Tryck på .
  2. Snärta åt vänster eller höger på programskärmen.

Aktivera eller inaktivera listan med rekommenderade appar

1. Rör vid och håll kvar ett tomt område på startskärmen och tryck sedan på .
  2. Tryck på skjutreglaget Apprekommendationer.

Öppna ett program från programskärmen

• När programskärmen är öppen bläddrar du åt vänster eller höger tills du hittar programmet och trycker sedan på det.

Söka efter en app på appskärmen

1. Tryck på Sök appar när appskärmen är öppen.
  2. Ange namnet på den app du vill söka efter.

Du kan även söka efter appar genom att svepa åt höger från appskärmen.

Ordna program på programskärmen

1. Tryck på när programskärmen är öppen.
  2. Tryck på Sortera appar och välj ett alternativ.

Lägga till en appgenväg på startsidan

1. Gå till Appskärmen, håll fingret på en appikon tills skärmen vibrerar och dra sedan ikonen högst upp på skärmen. Startskärmen öppnas.
  2. Dra ikonen till önskad plats på startskärmen och släpp den där.

Flytta en app på Appskärmen

1. Tryck på när appskärmen är öppen.
  2. Kontrollera att Egen ordning har valts under Sortera appar.
  3. Rör vid och håll kvar fingret på en app tills enheten vibrerar, och dra sedan objektet till dess nya plats.