Om den här användarhandboken

Det här är användarhandboken för Xperia™ X för programvaruversionen Android™ 8.0 . Om du inte vet vilken programvaruversion du kör på enheten kan du kontrollera det via menyn Inställningar.

System- och programuppdateringar kan visa funktionerna i enheten på ett annat sätt än vad som beskrivs i användarhandboken. Det är inte säkert att Android-versionen påverkas vid en uppdatering. Mer information om programvaruuppdateringar finns under Uppdatera telefonen.

Kontrollera aktuell version av enhetens programvara

• Tryck på Inställningar > System > Om telefonen.
    Den aktuella programversionen visas under Version .

Hitta enhetens modellnummer

• Tryck på Inställningar > System > Om telefonen.
    Enhetens modellnummer visas under Modell .

Begränsningar i tjänster och funktioner

Eventuellt kan inte alla tjänster och funktioner som beskrivs i den här användarhandboken användas i alla länder och regioner, och kanske inte heller i alla nätverk eller med alla tjänsteleverantörer. Det internationella GSM-nödnumret kan alltid användas i alla länder, regioner och nät samt av alla tjänsteleverantörer, förutsatt att enheten är ansluten till mobilnätet. Kontakta din nätoperatör eller tjänsteleverantör för att få reda på om en viss tjänst eller funktion kan användas och om ytterligare kostnader tillkommer.

Vissa funktioner och program som beskrivs i den här handboken kan kräva Internetanslutning. Dataanslutningsavgifter kan tillkomma när du ansluter enheten till Internet. Kontakta tjänsteleverantören för det trådlösa nätverket om du vill ha mer information.