Pekskärmen fungerar inte ordentligt

• Kontrollera att inget stör sensorn. Om till exempel din ärm eller ett föremål på projiceringsytan detekteras av sensorn, så kan pekskärmens funktionalitet påverkas.
    • Rengör IR-sensorn så att ljuset inte blockeras av damm, smuts eller liknande.
    • För att kunna använda pekskärmen fullt ut ska skärmen projiceras på ett bord eller en annan horisontell yta. För att kunna interagera med skärmen vid projicering mot en vägg ska enheten placeras direkt mot den vertikala ytan. Om enheten är för långt från väggen för att beröringen ska kännas av kan du använda en Bluetooth®-mus för att interagera med skärmen.
    • Ditt fingers orientering eller vinkel när du använder skärmen påverkar pekskärmens funktionalitet. Prova att använda olika orienteringar och vinklar för att hitta den kombination som fungerar bäst.
    • För bästa prestanda bör du undvika smycken, lösnaglar eller mörkt nagellack när du använder pekskärmen.
    • För pekåtgärder som kräver två fingrar ska du se till att det finns tillräckligt med utrymme mellan de två fingrarna. Håll inte fingrarna i kors eller pressa dem mot varandra.
    • IR-ljuskällor nära pekskärmen kan störa dess funktionalitet. Håll andra IR-ljuskällor på avstånd eller stäng av dem.