Öppna inställningar

Visa och ändra inställningarna för enheten från menyn Inställningar. Menyn Inställningar kan öppnas både från programskärmen och från snabbinställningspanelen.

Öppna enhetsinställningsmenyn från programskärmen

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
  2. Tryck till på Inställningar.

Visa information om enheten

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck till på Inställningar > Om surfplattan.

Aktivera skärmen med läget Tryck till för att väcka

1. Kontrollera att läget Tryck till för att väcka är aktiverat. Du aktiverar det genom att trycka på Inställningar > Display och sedan dra skjutreglaget bredvid Tryck för att väcka åt höger.
  2. Tryck till två gånger på skärmen.

Öppna snabbinställningspanelen

• Dra statusfältet nedåt med två fingrar.

Välja vilka inställningar som ska visas på snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar och tryck sedan till på Icn sony edit quick settings.
  2. I fältet längst upp på skärmen rör du vid och håller kvar ikonen för den snabbinställning som du vill lägga till och drar och släpper den sedan på den nedre delen av skärmen.

Ordna om snabbinställningspanelen

1. Dra statusfältet nedåt med två fingrar och tryck sedan till på Icn sony edit quick settings.
  2. Rör vid och håll kvar en ikon, flytta den sedan till den önskade positionen.