Förstoringsrörelser

Med förstoringsrörelser kan du zooma in på delar av skärmen genom att trycka på ett område på pekskärmen tre gånger i följd.

Aktivera eller inaktivera Förstoringsrörelser

1. Utgå från din Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Hjälpmedel > Förstoringsrörelser.
  3. Tryck på av/på-växlingsknappen.

Förstora ett område och panorera över skärmen

1. Se till att Förstoringsrörelser är aktiverat.
  2. Tryck på ett område tre gånger. Håll sedan ned och dra ditt finger över skärmen.