Begränsningar beträffande tjänster och funktioner

Vissa av de tjänster och funktioner som beskrivs i den här användarhandboken stöds inte i alla länder/regioner eller nät och/eller hos alla tjänstleverantörer överallt. Detta gäller bland annat det internationella GSM-nödnumret 112. Kontakta din nätoperatör eller tjänstleverantör för att få reda på vilken tillgänglighet som gäller för en viss tjänst eller funktion och om ytterligare åtkomst krävs eller kostnader tillkommer.

Användning av vissa funktioner och program som beskrivs i den här handboken kan kräva åtkomst till Internet. Det kan medföra dataanslutningsavgifter när du ansluter till Internet från din enhet. Kontakta nätoperatören för det trådlösa nätverket om du vill ha mer information.