Enhetssupport

Använd supportprogrammet i enheten för att söka i en användarhandbok, läsa felsökningsguider och hitta information om programvaruuppdateringar och annan produktrelaterad information.

Öppna supportapplikationen

1. Gå till Startskärm och tryck på Icn sony and app tray tablet.
  2. Hitta och tryck på Icn sony app support och välj sedan önskat supportobjekt.

Note

För bästa tillgängliga support rekommenderar vi att du ansluter till Internet när du använder supportapplikationen.

Hjälp i menyer och program

Vissa program och inställningar har hjälp tillgänglig i alternativmenyn, vilket vanligtvis visas med Icn sony key menu i de specifika programmen.