Bättre ljud

Du kan få bättre ljud på enheten genom att manuellt aktivera individuella ljudinställningar, exempelvis equalizer och surroundljud. Du kan också använda dynamisk normalisering för att minimera volymskillnaderna mellan låtar eller videor.

Förbättra ljudet manuellt

1. Utgå från startskärmen och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Ljudinställningar.
  3. Dra skjutreglaget bredvid ClearAudio+ åt höger.

Justera ljudinställningarna manuellt

1. Tryck på Icn sony and app tray tablet på startskärmen.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Ljudinställningar.
  3. Dra reglaget bredvid ClearAudio+ till vänster så att funktionen inaktiveras.
  4. Tryck på Ljudeffekter.
  5. Justera ljudinställningarna genom att dra frekvensbandsknapparna uppåt eller nedåt.

Minimera volymskillnader med dynamisk normalisering

1. Tryck på Icn sony and app tray tablet på startskärmen.
  2. Leta upp och tryck på Inställningar > Ljud och avisering > Ljudinställningar.
  3. Dra skjutreglaget bredvid Dynamisk normalisering åt höger.