Redigera text

Du kan markera, klippa ut, kopiera och klistra in text medan du skriver. Du öppnar redigeringsverktygen genom att trycka till två gånger på den inskrivna texten. Redigeringsverktygen blir då tillgängliga via ett programfält.

Programfältet

Scr sony 12px tablet toolbar edittext

1 Stäng programfältet
2 Markera all text
3 Klipp ut text
4 Kopiera text
5 Klistra in text

Note

Icn sony magnifier paste visas endast när du har sparar text i urklipp.

Markera text

1. Skriv in någon text och dubbelklicka på texten. Det ord du trycker till på blir markerat av flikar på båda sidor.
  2. Dra flikarna till vänster eller höger för att markera mer text.

Redigera text

1. Skriv in någon text och dubbelklicka på den inskrivna texten för att öppna programfältet.
  2. Markera den text du vill redigera och använd sedan verktygen i programfältet för att göra önskade ändringar.

Använda förstoraren

• När du skriver in text trycker du till på och håller kvar textfältet för att förstora texten och placera markören där du vill inuti textfältet.