Datorverktyg

Det finns många verktyg som hjälper dig att ansluta enheten till en dator och hantera innehåll som kontakter, filmer, musik och foton.

PC Companion för Microsoft® Windows®

PC Companion är ett datorprogram som ger dig åtkomst till fler funktioner och tjänster som hjälper dig att:

• Överföra kontakter, musik, video och bilder till och från din gamla enhet.
  • Överföra innehåll från din gamla iPhone™-, Blackberry™-, Android™- eller Sony-enhet med Xperia™ Transfer.
  • Uppdatera enhetens programvara.
  • Säkerhetskopiera innehåll till datorn.
  • Synka kalendrar mellan en dator och enheten.

Om du vil använda programmet PC Companion måste du ha en Internetansluten dator med något av de här operativsystemen:

• Microsoft® Windows® 10
  • Microsoft® Windows® 8,1
  • Microsoft® Windows® 7
  • Microsoft® Windows Vista®
  • Microsoft® Windows® XP (Service Pack 3 eller senare)

Läs mer och hämta PC Companion.

Media Go™ för Microsoft® Windows®

Programmet Media Go™ för Windows®-datorer hjälper dig att överföra foton, videor och musik mellan din enhet och en dator. Du kan installera och öppna Media Go™ inifrån programmet PC Companion. Läs mer och hämta programmet Media Go™.

För att använda programmet Media Go™ krävs något av följande operativsystem:

• Microsoft® Windows® 10
  • Microsoft® Windows® 8/8.1
  • Microsoft® Windows® 7
  • Microsoft® Windows Vista®

SonyBridge for Mac

SonyBridge for Mac är ett datorprogram som ger dig åtkomst till fler funktioner och tjänster som hjälper dig att:

• Överföra kontakter, musik, video och bilder till och från din gamla enhet.
  • Överför innehåll från din gamla iPhone™-, Blackberry™-, Android™- eller Sony-enhet med Xperia™ Transfer.
  • Uppdatera enhetens programvara.
  • Överföra mediefiler mellan enheten och en Apple® Mac®-dator.
  • Säkerhetskopiera innehåll på en Apple® Mac®-dator.

Om du vill använda programmet SonyBridge for Mac måste du ha en Internetansluten Apple® Mac®-dator med Mac OS version 10.6 eller senare. Läs mer och hämta SonyBridge for Mac.