Ladda enheten

Enheten har ett inbyggt, uppladdningsbart batteri som endast ska bytas ut av Sony eller ett auktoriserat Sony-reparationscenter. Försök aldrig att öppna eller montera isär enheten själv. Om du öppnar enheten kan den bli skadad och då gäller inte garantin.

Batteriet är delvis laddat när enheten levereras från fabriken. Beroende på hur länge enheten har legat i förpackningen innan du köper den kan batterinivån vara ganska låg. Vi rekommenderar därför att du laddar batteriet i minst 30 minuter innan du startar enheten för första gången. Du kan fortfarande använda enheten medan den laddas. Läs mer om hur du kan förbättra batteriets prestanda i Hantering av batteri och ström .

Ladda enheten

Ill sony 12px tablet charging

1. Anslut laddaren till ett eluttag.
    2. Anslut ena änden av USB-kabeln till laddaren (eller till USB-porten på en dator).
    3. Anslut den andra änden av kabeln till mikro-USB-porten på enheten, med USB-symbolen uppåt. Aviseringslampan tänds när laddningen påbörjas.
    4. När enheten är fulladdad kopplar du bort kabeln från enheten genom att dra den rakt ut. Se till att du inte böjer kontakten.

Note

Om batteriet är helt urladdat kan det ta några minuter innan aviseringslampan tänds och laddningsikonen Icn sony stat sys battery charge anim3 visas.

Aviseringslampa för batteristatus

Grön Batteriet laddas och laddningsnivån är högre än 90 %
    Röd Batteriet laddas och laddningsnivån är lägre än 15%
    Orange Batteriet laddas och laddningsnivån är lägre än 90 %