Surfa på webben

Webbläsare Google Chrome™ för Android™-enheter är förinstallerad på de flesta marknader. Gå till http://support.google.com/chrome och klicka på länken "Chrome for Mobile" om du vill ha mer information om hur webbläsaren används.

Använda Google Chrome™

1. Utgå från din Startskärm och tryck till på Icn sony and app tray tablet.
  2. Hitta och tryck till på Icn sony app chrome.
  3. Om du använder Google Chrome™ för första gången väljer du om du vill logga in på ett Google™-konto eller använda Google Chrome™ anonymt.
  4. Ange en sökterm eller webbadress i sök- och adressfältet och tryck sedan till på Kör på tangentbordet.