Har du provat det här?

Det finns några saker du kan göra om du har problem med enheten:

Starta om

• Håll strömknappen intryckt. På menyn som öppnas trycker du till på Starta om. Enheten bör startas om automatiskt.

• Om det inte går att starta om håller du både knappen för att höja volymen och strömknappen intryckta Icn sony key and power k90. Släpp upp knapparna när aviseringslampan blinkar. Enheten bör startas om automatiskt.

Uppdatera

Återställ

• Återställ enheten till de ursprungliga inställningarna för att frigöra minne: Inställningar > Säkerhetskopiering & återställn. > Återställ standardinställningar > Återställ surfplattan Glöm inte att säkerhetskopiera alla viktiga data som sparats på enheten!