Använda enheten som plånbok

Du kan använda program och tjänster för betalning där du lagrar information om kreditkort, betalkort och annan information på enheten så att du kan betala för varor utan att ta fram din riktiga plånbok. Du kan också visa information om specialerbjudanden på enheten.

Om du ska kunna betala för varor med hjälp av den mobila enheten måste du först registrera dig för en betalningstjänst. De kan erbjudas av till exempel Google eller av nätoperatören. Kontakta tjänsteleverantören för mer information om sådana betalningstjänster. Du kan läsa mer om Google Wallet™ på http://support.google.com/wallet/ .

Note

Tjänster för betalning med mobilen kanske ännu inte är tillgängliga i alla regioner.