Meddelandeinställningar

Ändra inställningarna för aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
  3. Ställ in ett aviseringsljud genom att trycka till på Aviseringssignal och välja ett alternativ.
  4. Andra aviseringsinställningar ställs in genom att markera eller avmarkera relevanta kryssrutor.

Starta eller stänga av leveransrapportfunktionen för utgående meddelanden

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Inställningar.
  3. Markera eller avmarkera kryssrutan Leveransrapport som du önskar.

Note

När leveransrapportfunktionen är aktiverad visas en bock i de meddelanden som levererats.