Snabbmeddelanden och videochatt

Du kan använda Google Hangouts™ för snabbmeddelanden och videochatt på din enhet och chatta med vänner som använder programmet på datorer, Android™-enheter och andra enheter. Du kan omvandla en konversation till ett videosamtal med flera vänner och du kan skicka meddelanden till vänner, också när de är offline. Du kan också enkelt visa och dela foton.

Hangouts™ kräver Internetåtkomst och ett Google™-konto. Gå till http://support.google.com/hangouts och klicka på länken "Hangouts on your Android" (Hangouts på din Android) för mer detaljerad information om hur du använder det här programmet.

Note

Funktionen för videosamtal fungerar bara på enheter med en främre kamera.

Använda programmet Hangouts™

1. Startskärm, trycker du till på Icn sony home apptray normal .
  2. Leta reda och tryck till på Hangouts.