Android™ – vad och varför?

Visa alla ämnen

Din Xperia™ från Sony körs på Android™-plattformen. Android™-enheter kan utföra många funktioner på samma sätt som en dator och du kan anpassa dem efter dina behov. Du kan till exempel lägga till och radera program, eller göra tillägg i befintliga program för att förbättra funktionaliteten. På Google Play™ kan du hämta en rad olika program och spel från en samling som bara växer och växer. Du kan också integrera program på din Android™-enhet med andra program och med onlinetjänster som du använder. Du kan exempelvis säkerhetskopiera dina kontakter, öppna dina olika e-postkonton och kalendrar från ett ställe, hålla reda på dina möten och sysselsätta dig med så många sociala nätverk som du vill.

Android™-enheter utvecklas hela tiden. När en ny programvaruversion blir tillgänglig, och enheten kan användas med denna nya programvara, kan du uppdatera enheten för att få nya funktioner och de senaste förbättringarna.

TipDin Android™-enhet är förinstallerad med Google™-tjänster. Du får ut det mesta av de Google™-tjänster som finns genom att ha ett Google™-konto och logga in på det när du först startar enheten. För många av funktionerna i Android™ måste du dessutom ha tillgång till Internet.
NoteNya programvaruuppdateringar kanske inte är kompatibla med alla enheter.