Starta och stänga av enheten

Visa alla ämnen

Starta enheten

NoteKontrollera att batteriet har laddats i minst 30 minuter innan du använder enheten för första gången.

Starta Sony Xperia™ SP

1. Tryck på strömknappen Icn sony key and power k90 och håll den intryckt tills enheten vibrerar.
  2. Om skärmen släcks trycker du snabbt på strömknappen Icn sony key and power k90 för att aktivera skärmen.
  3. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan till på Icn sony text input light enter.
  4. Om skärmen är låst placerar du ett finger på skärmen och drar uppåt eller nedåt för att låsa upp den.
  5. Vänta en stund medan enheten startar.
TipPIN-koden för SIM-kortet tillhandahålls till en början av din nätoperatör, men du kan ändra den senare från menyn Inställningar. Åtgärda ett misstag när du skriver in PIN-koden för SIM-kortet genom att trycka till på Icn sony delete phone number blk.

Stänga av enheten

1. Håll strömbrytaren Icn sony key and power k90 intryckt tills alternativmenyn öppnas.
  2. Tryck till på Stäng av på alternativmenyn.
  3. Tryck till på OK.
NoteDet kan ta en stund innan enheten stängs av.

Tvinga fram avstängning av enheten

Tvinga fram omstart på Sony Xperia™ SP
  1. Ta bort luckan på baksidan.
  2. Håll AV-knappen intryckt med hjälp av en penna eller något liknande. Enheten stängs av automatiskt.
NoteAnvänd inte vassa föremål som kan skada AV-knappen.