Synkronisera med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Visa alla ämnen

Med ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du få åtkomst till företagskontots e-postmeddelanden, avtalade tider i kalendern och kontakter direkt på enheten. Efter installationen kan du hitta din information i programmen E-post, Kalender och Kontakter.

Konfigurera e-post, kalender och kontakter för företag inför synkronisering

1. Gå till Startskärm och tryck till på Icn sony home apptray normal.
  2. Tryck till på Inställningar > Lägg till konto > Exchange ActiveSync.
  3. Skriv in din e-postadress och ditt lösenord för företagsadressen.
  4. Tryck till på Nästa. Enheten börjar hämta kontoinformationen. Om ett fel uppstår kan du kontakta företagets nätverksadministratör för mer information och sedan ange domän- och serveruppgifter för kontot manuellt.
  5. Tryck till på OK om du vill tillåta att företagsservern styr enheten.
  6. Välj vilka data du vill synkronisera med enheten, till exempel kontakter och kalenderposter.
  7. Om du vill aktiverar du enhetsadministratören för att tillåta att företagsservern styr vissa säkerhetsfunktioner i enheten. Du kan till exempel tillåta att företagsservern anger lösenordsregler och använder lagringskryptering.
  8. När konfigurationen är klar anger du ett namn på företagskontot.

Redigera konfigurationen av e-post, kalender och kontakter för företagsadressen

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på E-post och sedan på Icn sony key menu.
  3. Tryck till på Inställningar och välj ett företagskonto.
  4. Ändra önskade inställningar.

Ange ett synkroniseringsintervall för ett företagskonto

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på E-post och sedan på Icn sony key menu.
  3. Tryck till på Inställningar och välj ett företagskonto.
  4. Tryck till på Kontrollfrekvens och välj ett intervallalternativ.

Ta bort ett företagskonto

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på Inställningar > Exchange ActiveSync och välj sedan ditt företagskonto.
  3. Tryck till på Icn sony key menu och sedan på Ta bort konto.
  4. Bekräfta genom att trycka till på Ta bort konto igen.