Synkronisera med Facebook™

Visa alla ämnen

Det finns två sätt att använda Facebook™ på enheten. Du kan använda standardprogrammet för Facebook för att få tillgång till ditt Facebook-konto online, eller så kan du synkronisera ditt Facebook-konto med enheten och dela innehåll mellan Facebook™ och en mängd andra program. Du kan t.ex. dela musik i programmet "WALKMAN" på enheten via Facebook. För att kunna synkronisera enheten med Facebook måste du först konfigurera ett "Xperia™ med Facebook"-konto.

Upprätta ett "Xperia™ med Facebook"-konto på enheten

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på Inställningar > Lägg till konto > Xperia™ med Facebook.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ditt Facebook™-konto eller skapa ett nytt konto.

Synkronisera manuellt med ett "Xperia™ med Facebook"-konto

1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på Inställningar > Xperia™ med Facebook.
  3. Välj det konto du vill synkronisera.
  4. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Synkronisera nu.

Ta bort ett "Xperia™ med Facebook"-konto

NoteNär du tar bort ett "Xperia™ med Facebook"-konto från enheten raderas inte det associerade onlinekontot för Facebook; du kan fortfarande öppna det från en dator.
  1. Tryck till på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Tryck till på Inställningar > Xperia™ med Facebook.
  3. Välj det konto du vill ta bort.
  4. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Ta bort konto.
  5. Bekräfta genom att trycka till på Ta bort konto igen.