Installationsguide

Visa alla ämnen

När du startar enheten för första gången öppnas en installationsguide som hjälper dig konfigurera grundläggande inställningar, logga in på vissa konton och anpassa din enhet. Om du exempelvis har ett Sony Entertainment Network-konto kan du logga in på det och börja njuta av musik, videor och spel från Sony Entertainment Network på din enhet. Eller så kan du skapa ett nytt konto direkt på enheten.

TipDu kan öppna den här installationsguiden senare via menyn Inställningar.
NoteSony Entertainment Network med Video Unlimited och Music Unlimited är inte tillgängligt på alla marknader. Kräver separat abonnemang. Andra villkor gäller.