Skicka kontaktinformation

Visa alla ämnen

Skicka ditt visitkort

1. Tryck till på Startskärm och sedan på Icn sony home apptray normalIcn sony app phonebook.
  2. Tryck till på Jag själv.
  3. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Skicka kontakt > OK.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka en kontakt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebookStartskärm.
  2. Tryck till på den kontakt vars information du vill skicka.
  3. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Skicka kontakt > OK.
  4. Välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.

Skicka flera kontakter samtidigt

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och sedan på Icn sony app phonebookStartskärm.
  2. Tryck på Icn sony key menu och tryck sedan till på Markera flera.
  3. Markera de kontakter som du vill skicka eller markera alla om du vill skicka alla kontakter.
  4. Tryck till på Icn sony gallery share och välj en tillgänglig överföringsmetod och följ instruktionerna på skärmen.