Skärmspegling

Visa alla ämnen

Använd skärmspegling för att visa skärmen på din enhet på en TV eller annan stor skärm utan att använda en kabelanslutning. Med Wi-Fi Direct™-teknik skapas en trådlös anslutning mellan de två enheterna, så att du kan titta på dina favoritfoton direkt från soffan. Du kan även använda den här funktionen till att lyssna på musik från din enhet via högtalarna på TV:n.

NoteFör att ovannämnda funktioner ska fungera måste det finnas stöd för skärmspegling baserat på Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ på din TV. Om det inte finns stöd för skärmspegling på din TV måste du köpa ett trådlöst grafikkort separat.
NoteNär du använder skärmspegling kan bildkvaliteten ibland påverkas negativt av störningar från andra Wi-Fi® nätverk.

Spegla enhetens skärm på en tv-skärm

1. TV: Följ instruktionerna i användarhandboken för tv:n för att aktivera skärmspeglingsfunktionen.
  2. Din enhet: Dra statusfältet nedåt och tryck till på Icn sony menu settings.
  3. Hitta och tryck till på Xperia™-anslutningar > Skärmspegling.
  4. Tryck till på Slå på Skärmspegling och välj en enhet.
NoteTäck inte över enhetens antennområde för Wi-Fi när du använder skärmspegling.