Läsa och skicka meddelanden

Visa alla ämnen

Programmet Meddelanden visar dina meddelanden som konversationer, vilket innebär att alla meddelanden till och från en viss person grupperas tillsammans. Om du vill skicka MMS måste enheten ha rätt inställningar för MMS. Se Internet- och meddelandefunktionsinställningar.

Översikt över meddelanden på en Sony-smartphone
1 Gå tillbaka till listan med konversationer
2 Visa alternativ
3 Skickade och mottagna meddelanden
4 Knappen Skicka
5 Bifoga en fil
6 Bifoga en plats
7 Bifoga ett ljudklipp
8 Ta ett foto och bifoga det
9 Bifoga ett foto som sparats på enheten
10 Textfält

Skapa och skicka ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på Icn sony conv new message.
  3. Tryck till på Icn sony key menu och tryck till på Lägg till mottagare och välj en kontakt från listan Kontakter. Om mottagaren inte visas som en kontakt anger du mottagarens nummer manuellt och trycker till på Icn sony browser add.
  4. När du har lagt till alla mottagare trycker du till på Klar.
  5. Tryck till på Skriv meddelande och skriv in meddelandetexten.
  6. Om du vill lägga till en mediefil trycker du till på Icn sony menu attachment och väljer ett alternativ.
  7. Tryck till på Skicka för att skicka meddelandet.
TipOm du avslutar ett meddelande innan det skickas, sparas det som ett utkast. Konversationen märks med ordet Utkast:.

Läsa ett mottaget meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på önskad konversation.
  3. Om meddelandet ännu inte har hämtats, tryck till och håll kvar på meddelandet och tryck sedan till på Hämta meddelande.

Svara på ett meddelande

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på konversationen som innehåller meddelandet.
  3. Skriv in ditt svar och tryck till på Skicka.

Vidarebefordra ett meddelande

1. Gå till Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta och tryck till på Icn sony app messaging.
  2. Tryck till på konversationen som innehåller det meddelande du vill vidarebefordra.
  3. Rör vid och håll kvar fingret på det meddelande du vill vidarebefordra, tryck sedan till på Vidarebefordra meddelande.
  4. Tryck till på Icn sony key menu och tryck till på Lägg till mottagare och välj en kontakt från listan Kontakter. Om mottagaren inte visas som en kontakt anger du kontaktens nummer manuellt och trycker till på Icn sony browser add.
  5. När du har lagt till alla mottagare trycker du till på Klar.
  6. Redigera meddelandet om det behövs och tryck till på Skicka.
TipI steg 4 kan du även trycka till på Till och skriva in mottagarens telefonnummer manuellt.

Spara en fil som finns i ett meddelande som du har fått

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal och hitta sedan och tryck till på Icn sony app messagingStartskärm.
  2. Tryck till på den konversation som du vill öppna.
  3. Om meddelandet ännu inte har hämtats, tryck till och håll kvar på meddelandet och tryck sedan till på Hämta meddelande.
  4. Rör vid och håll kvar på filen som du vill spara, välj sedan önskat alternativ.