Förhandsgranskningsfönster för e-post

Visa alla ämnen

Ett förhandsgranskningsfönster är tillgängligt där du kan visa och läsa e-postmeddelanden i liggande riktning. När du har aktiverat fönstret kan du använda det samtidigt för både listan med e-postmeddelanden och för ett visst e-postmeddelande.

Förhandsgranskningsfönstret för e-post på en Sony-smartphone

Aktivera förhandsgranskningsfönstret

1. Startskärm, tryck till på Icn sony home apptray normal och leta reda och tryck till på E-post.
  2. Tryck till på Icn sony key menu och tryck till på Inställningar.
  3. Tryck till på Allmänt > Förhandsgranskning.
  4. Välj ett alternativ eller en kombination av alternativ och tryck till påOK.

Läsa e-postmeddelanden med förhandsgranskningsfönstret

1. Kontrollera att förhandsgranskningsfönstret är aktiverat.
  2. Öppna inkorgen för e-post.
  3. Bläddra uppåt eller nedåt och tryck till på det e-postmeddelande som du vill läsa.
  4. Visa e-postmeddelandet i helskärmsformat genom att trycka till på delningslisten (som finns mellan e-postlistan och meddelandetexten).
  5. Om du vill gå tillbaka till den vanliga inkorgsvyn trycker du till på delningslisten igen.