Flera samtal

Visa alla ämnen

Du kan hantera flera samtal samtidigt om du har aktiverat samtal väntar. Om du har aktiverat samtal väntar, meddelas du med ett ljud om du får ett annat samtal.

Aktivera och inaktivera Samtal väntar

1. Knacka på Icn sony home apptray normalStartskärm.
  2. Leta reda och knacka på Inställningar > Samtalsinställningar > Ytterligare inställningar.
  3. Du kan aktivera och inaktivera samtal väntar genom att knacka på Samtal väntar.

Besvara ett andra samtal och parkera ett pågående samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony second call slider answer åt höger.

Avvisa ett andra samtal

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Icn sony call slider dismiss åt vänster.

Ringa ett andra samtal

1. Tryck till på Icn sony dialpad under ett pågående samtal.
  2. Ange mottagarens nummer och tryck till på Icn sony btn detail call. Det första samtalet parkeras.

Växla mellan samtal

• Om du vill växla till ett annat samtal och parkera det aktuella samtalet trycker du till på Växla till detta samtal.