Minne

Visa alla ämnen

Du kan spara innehåll till enhetens internminne och till ett minneskort.

Visa minnesstatusen

1. Från Startskärm trycker du till på Icn sony home apptray normal .
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Lagring så visas statusen för minnet.

Minneskort

Enheten stöder ett minneskort av formatet microSD™, som används till att lagra innehåll. Minneskortet kan även användas som ett portabelt minne med andra kompatibla enheter.

NoteDu måste kanske köpa ett minneskort separat.

Formatera minneskortet

Du kan formatera minneskortet i enheten för att exempelvis frigöra minne. Detta innebär att du raderar alla data på kortet.

NoteAllt innehåll på minneskortet raderas när du formaterar det. Se till att du säkerhetskopierar allt material du vill spara innan du formaterar minneskortet. Säkerhetskopiera ditt innehåll genom att exempelvis kopiera filerna till datorn. För mer information, se kapitlet Ansluta enheten till en dator.

Formatera minneskortet

1. Dra statusfältet nedåt och tryck till på Icn sony menu settings.
  2. Leta reda och tryck till på Lagring > Radera SD-kort.
  3. Bekräfta genom att trycka till på Radera SD-kort > Radera allt

Rensa programminnet

Ibland kan du behöva rensa minnet för ett program. Det kan till exempel hända om programminnet blir fullt eller om du vill rensa resultaten i ett spel. Du kanske även vill ta bort inkommande e-post, SMS och MMS i vissa program.

Rensa minnet för ett program

1. Dra statusfältet nedåt och tryck till på Icn sony menu settings.
  2. Hitta och tryck till på Appar.
  3. Tryck till på det program som du vill rensa minnet för.
  4. Tryck till på Rensa cacheminne.
NoteDet går inte att rensa minnet för vissa program.